Facebook +40 (0)742 692 489 E-Mail

Cu fotografii

Povestea calendarului

Bunicii. Ei au fost cei pentru care au fost realizate prima data calendarele cu fotografii, în format A3. Fiind mai mari, e ușor de citit fiecare zi a lunii. Ulterior, calendarele au ajuns la nași, mătuși, unchi, de prin țară ori din străinătate. Altele și-au găsit locul pe biroul părinților sau la câte-un străbunic.

Variante de format si pret

Calendarul cu fotografii este realizat în format A3, A4 și de birou.

Prețul este 70 lei pentru un calendar format A3 și 50 lei pentru formatul A4.

O filă arată astfel:

Calendarul de birou este 43 lei:

 
 

Cum comanzi

Trimiți cele 12 fotografii pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., cu rugămintea de a le redenumi cu numele lunii în care vor apărea: ianuarie, februarie, până la decembrie. Precizezi formatul și numărul de calendare dorite. Dacă dorești ca o anumită dată din calendar sa fie scoasă în evidență, la costul calendarului se adaugă 3,5 lei/data marcată, cu precizarea pe filă a semnificației, de ex. “Ziua lui Buni” sau ”5 ani de la căsătorie”.

Livrare și plată

Dupa ce trimiți fotografiile, durează 3-5 zile lucrătoare realizarea calendarelor, în funcție de numărul lor. Pentru livrarea calendarelor în municipiul Iași, ne întâlnim pentru a-ți da calendarele; pentru restul localităților din Romania, transportul se va face prin Fan Courier, costul fiind de 25 lei & calendarul ajungând în 24-48 ore. Ambalarea se face în plic antișoc; pentru livrarea a mai mult de un calendar, costul transportului crește cu 4 lei/exemplar.